Konfirmationstiden

Maj måned er altid en travl tid for huset. Ikke nok med at det er en rigtig dejlig tid med foråret godt på vej, men det er også konfirmationstid, og huset er meget populært netop til dette formål.

Vi fokuserer på at sikre at alle får en god oplevelse med deres arrangementer – men i den måned er der specielt brug for kreativitet og fleksibilitet – og det er indtil videre lykkes hver gang.

Der er rift om datoerne, og ofte er der 3 udlejninger i 1 weekend. Der er reserveringer frem til 2020, så hvis du vil sikre dig huset til en konfirmation i de næste år – er det en god ide at reservere allerede nu.

 

Fleksibel udlejning, udvidet adgang

Hvornår kan jeg få nøglen? Hvornår skal jeg aflevere huset?
Som alle lejere har oplevet : der er vi meget fleksible.

Følger man lejekontrakten bogstaveligt, har man huset fra kl 10:00 til kl 08:00 følgende dag når man tager en heldagsleje.  Men – hvis huset er ledigt dagen før eller efter, kan man få nøglen tidligere og aflevere senere. Det er jo dejligt – så har man tid til at stille op, forberede – og dagen derpå har man ingen stress med at få gjort alt ryddet op og så videre.

Udvidet adgang aftales med viceværten når man lejer huset – og det kan for det meste lade sig gøre – men ikke altid – og specielt ikke i konfirmationstiden hvor der er meget travlt i huset. Det hele er selvfølgelig afhængig af om huset er lejet ud i dagene omkring dit arrangement. Vi er jo forpligtigede til at få huset lejet ud så meget som muligt, så derfor kan situationen ændre sig få dage før dit arrangement.

Du kan sikre dig denne komfort ved at udvide reservationen til dagen før, og/eller dagen efter: Det tilbyder vi til den lave pris af 650 for hvert tilkøb, så hvis man eksempelvis lejer 1 dag, plus dagen efter,  er det:
2350 + 650 = 3000 kr.

Vi er sikre på at i er enige i at dette er en rimelig ordning.