Fælleskalender 5881,5882,5883

Vi har nu et samarbejde mellem 12 foreninger i Åbyskov, Skårup, Vejstrup – der går ud på at have en fælleskalender for planlægning af vores aktiviteter. Det vil resultere i bedre muligheder for lokalbefolkningen.
Dette er et fællesinitiativ fra Åbyskov Forsamlingshus (Preben Gammelmark) og Folk & Fæ (Vibe Eriksen)

Det virker på den måde at hver forening har deres egen kalender som de kan vise til interesserede på deres hjemmeside eller på anden måde, og selv redigere.
Når de enkelte ansvarlige redigerer hver deres kalender, kan de samtidigt se hvad der sker alle de andre steder. Alle kalendere er ‘forbundet’, og det giver bedre planlægning.

Her nogle eksempler

På Åbyskov Forsamlingshus hjemmeside har vi det aktivt HER

Folk og Fæ har det i deres  Aktivitetskalender

Nedenfor er der 3 eksempler på hvordan det kan se ud.

Først en fælleskalender i normal månedsvisning

[intense_code type=”html” raw_content=”JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ0ZWFtdXAuY29tJTJGa3NmZDQ0NnZ0NzVyYzZkb3htJTNGdmlldyUzRG13NCUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUyMHdpZHRoJTNEJTIyMTAwJTI1JTIyJTIwaGVpZ2h0JTNEJTIyNzAwJTIyJTNFJTNDJTJGaWZyYW1lJTNF”] [/intense_code]

Herefter en månedskalender for 1 sted: Åbyskov forsamlingshus:

[intense_code type=”html” raw_content=”JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ0ZWFtdXAuY29tJTJGa3N6eWJybWp2Zng1ODdzOXMzJTNGdmlldyUzRG13NCUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUyMHdpZHRoJTNEJTIyMTAwJTI1JTIyJTIwaGVpZ2h0JTNEJTIyNzAwJTIyJTNFJTNDJTJGaWZyYW1lJTNF”] [/intense_code]

og til sidst en listevisning for 1 sted: Åbyskov forsamlingshus:

[intense_code type=”html” raw_content=”JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ0ZWFtdXAuY29tJTJGa3N6eWJybWp2Zng1ODdzOXMzJTNGdmlldyUzRGwlMjZzaWRlcGFuZWwlM0RjJTI2c2hvd1RpdGxlJTNEMCUyNnNob3dMb2dvJTNEMCUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUyMHdpZHRoJTNEJTIyMTAwJTI1JTIyJTIwaGVpZ2h0JTNEJTIyNzAwJTIyJTNFJTNDJTJGaWZyYW1lJTNFJTBB”] [/intense_code]

Til mit formål med at planlægge mange aktiviteter over et år er dette ‘view’ rigtig interessant: Klik her for nyt vindue

8 Kalendere / 12 Foreninger:

  1. Åbyskov Forsamlingshus: Preben Gammelmark
  2. Folk & Fæ: Vibe Eriksen, Henning & Anja
  3. Skårup Kultur- & Idrætscenter:
    Skårup Idrætsforening: Bo Isaksen
    Skårup Bibliotek: Anne Servais
    Skårup Musikforsyning: jakobsen
    Kunstgruppen: Vibe Eriksen
  4. Skårup Menighedsråd: Jytte Philipsen
  5. Skårup Borgerforening, Pensionistforening og Pensionisternes Hus
    Skårup Borgerforening & Pensionisternes Hus: Jørgen Erik Kristensen
    Skårup Pensionistforening: Ingelise Petersen
  6. Vejstrup Valgmeninghed: Herdis Iversen
  7. Vejstrup Forsamlingshus: henriksen
  8. Vejstrup Borgerforening: Lars Møller Andersen

Se her mere omkring hvordan denne kalender virker :

Forøget sikkerhed på hjemmesiden

Der sker jo hele tiden noget – og sikkerhed på internettet er jo nok ikke et ukendt tema for mange. I hvertfald blev det også tilrådeligt at gøre det for vores hjemmeside – og det er nu på plads.

Man burde egentlig ikke mærke nogen forskel, og brugerne af hjemmesiden skal ikke gøre noget anderledes. Det hele skulle foregå automatisk.

Det går ud på at al trafik til og fra hjemmesiden er nu krypteret – dvs noget mere sikkert. Ikke fordi vi har noget at skjule, men efterhånden vil der være flere og flere mennesker der IKKE vil tilgå en side der ikke er krypteret.

Men – hvad hvis jeg glemmer dette, og bare bruger et bogmærke der starter med http: ? Intet problem – der sker bare det at hjemmesiden omdirigerer til https: – dvs- det sker automatisk.


Og nu lidt mere teknisk til dem der vil vide det:

URL’en til hjemmesiden starter nu med https …. Det gør at browser og server kryptererer alt indhold før det sender det mellem hinanden. Det gør det noget sværere at snuse ind på hvad der foregår.

Er dette interessant ? Ikke nødvendigvis, men eftersom jeg blev nødt til at gøre det synes jeg også at jeg skulle informere jer om at det er nu gjort.

Rettidig omhu…. som der var en eller anden der sagde..

Opdateret hjemmeside 2017

Jeg havde et behov for at friske husets hjemmeside noget op. Man lærer jo noget hver dag, og foråret gav en del inspiration.
Derudover var jeg så heldig at få lov til at lave nogle billeder hvor en lejer havde pyntet huset fint op – de havde fundet en fantastisk kok der ikke kun kunne lave mad, men også kunne opsætte en utrolig dekorativ buffet.
Mange tak for at få lov til at fotografere det, og for at kunne bruge det på hjemmesiden.

I den næste tid vil hjemmesiden vil stille og roligt blive udbygget – når der er tid – men det vigtigste mener jeg er godt på vej – og det er at vise den dejlige stemning vi alle oplever i huset. Derudover er vores reservationskalender aktiv – det er ret vigtigt.

Nyt er også en fælleskalender for flere ‘huse’ i området. Jeg er i gang med at etablere et samarbejde for at vi får en bedre koordinering af aktiviteter, så vi får flere valgmuligheder, og færre gange hvor der er flere arrangementer samme dag i lokalområdet, som derfor skaber en konflikt.

Jeg har ladet mig inspirere af hvordan man laver hjemmesider nu i 2017 – så siden er optimeret til tablets og mobiltelefoner – men den ser også fantastisk ud på en ‘normal pc’ 🙂
Man skal rulle mere ned over siderne – billederne fylder meget – men de er gode – specielt er jeg ret glad for billedet i baren.

Prøv igen at gå på hjemmesiden : http://aabyskov-forsamlingshus.dk/
Lad mig vide hvad der mangler eller skal ændres, og jeg forsøger at indarbejde det.