Herlig fastelavn – en tradition sætter sig fast

Igen i år var børnegruppen vært for en fastelavnsfest. Knap 50 børn og voksne deltog – og der var igen den herlige lyd af hurtige børnefødder over gulvet.

På trods af de evindelige vinterforkølelser og andre frafald lykkedes dette – med nogen hjælp fra Tordenskjolds soldater 🙂

Det er så dejligt at kunne være med til at de lokale børn (og andre der kom langvejs fra), kan hygge sig sammen i forsamlingshusets trygge rammer.

Her nogle indtryk fra eftermiddagen.

Børnebal: bedårende og varmende

Jeg var fortryllet.

Den glæde, stemning, varme og energi der strømmede mig i møde efterhånden som alle dukkede op – var årets hidtil bedste oplevelse.

Men inden vi kom til det, blev der flittigt forberedt med udsmykning, mørklægning,  lyskæder, disco-kugle med spots – farverige projektører og en røgmaskine.

I køkkenet blev der hekset

Lige ved indgangen havde Kerstin en hyggelig bamseklinik hvor der blevet taget sig kærligt af bamser der havde små lidelser. Meget små 🙂

For at sikre det gik ordentligt til ved baren havde vi disse 2 anstandsdamer til at holde opsyn

 

Ca 35 børn og voksne havde en rigtig sjov tid sammen – der blev grint under danseundervisning til Mormor dansen – og en afsluttende overraskelse til sidst med balloner der væltede ud fra scenen.

Kan i huske Onkel Reje’s mormor ? Her er den:

Jeg er sikker på at noget lignende bliver efterspurgt til en anden gang. En super tak til børnegruppen for at stille dette op – og jeg er sikker på at de gerne ville modtage andre ideer og hjælp fra andre til fremtidige arrangementer.

Her et par indtryk fra en dejlig eftermiddag.

(klik på et billede for at få fuld størrelse)