Opdateret hjemmeside 2017

Jeg havde et behov for at friske husets hjemmeside noget op. Man lærer jo noget hver dag, og foråret gav en del inspiration.
Derudover var jeg så heldig at få lov til at lave nogle billeder hvor en lejer havde pyntet huset fint op – de havde fundet en fantastisk kok der ikke kun kunne lave mad, men også kunne opsætte en utrolig dekorativ buffet.
Mange tak for at få lov til at fotografere det, og for at kunne bruge det på hjemmesiden.

I den næste tid vil hjemmesiden vil stille og roligt blive udbygget – når der er tid – men det vigtigste mener jeg er godt på vej – og det er at vise den dejlige stemning vi alle oplever i huset. Derudover er vores reservationskalender aktiv – det er ret vigtigt.

Nyt er også en fælleskalender for flere ‘huse’ i området. Jeg er i gang med at etablere et samarbejde for at vi får en bedre koordinering af aktiviteter, så vi får flere valgmuligheder, og færre gange hvor der er flere arrangementer samme dag i lokalområdet, som derfor skaber en konflikt.

Jeg har ladet mig inspirere af hvordan man laver hjemmesider nu i 2017 – så siden er optimeret til tablets og mobiltelefoner – men den ser også fantastisk ud på en ‘normal pc’ 🙂
Man skal rulle mere ned over siderne – billederne fylder meget – men de er gode – specielt er jeg ret glad for billedet i baren.

Prøv igen at gå på hjemmesiden : http://aabyskov-forsamlingshus.dk/
Lad mig vide hvad der mangler eller skal ændres, og jeg forsøger at indarbejde det.