Der sker jo hele tiden noget – og sikkerhed på internettet er jo nok ikke et ukendt tema for mange. I hvertfald blev det også tilrådeligt at gøre det for vores hjemmeside – og det er nu på plads.

Man burde egentlig ikke mærke nogen forskel, og brugerne af hjemmesiden skal ikke gøre noget anderledes. Det hele skulle foregå automatisk.

Det går ud på at al trafik til og fra hjemmesiden er nu krypteret – dvs noget mere sikkert. Ikke fordi vi har noget at skjule, men efterhånden vil der være flere og flere mennesker der IKKE vil tilgå en side der ikke er krypteret.

Men – hvad hvis jeg glemmer dette, og bare bruger et bogmærke der starter med http: ? Intet problem – der sker bare det at hjemmesiden omdirigerer til https: – dvs- det sker automatisk.


Og nu lidt mere teknisk til dem der vil vide det:

URL’en til hjemmesiden starter nu med https …. Det gør at browser og server kryptererer alt indhold før det sender det mellem hinanden. Det gør det noget sværere at snuse ind på hvad der foregår.

Er dette interessant ? Ikke nødvendigvis, men eftersom jeg blev nødt til at gøre det synes jeg også at jeg skulle informere jer om at det er nu gjort.

Rettidig omhu…. som der var en eller anden der sagde..