Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En aften med Ghita Nørby og Lars Hannibal

29 august kl. 19:00 - 22:00

200kr

Ghita Nørby og Lars Hannibal i ORD OG TONER
Danmarks store skuespiller Ghita Nørby, som netop har kunnet fejrer sit 60 år jubilæum og spillet sin sidste rolle på teatret, har sammen med guitaristen Lars Hannibal sammensat et program fyldt med overraskelser.

Den faste del af aftenen er Ghita ́s oplæsning af hendes favorit eventyr af H.C. Andersen og fabler af La Fontaine, og Lars Hannibal`s fortolkninger af de smukke ”guitar highlights” som f.eks. temaet fra Deer Hunter. Den uforudsigelige del af aftenen er de to kunstneres samtaler om de aktuelle emner der optager dem indenfor kunst og kultur, og Ghita`s reflektioner over hendes lange karriere og roller indenfor Film, TV-dramatik og Teater,- eller hendes ærlige og inspirerende tanker over et langt levet liv.

Temaerne er mange, og som en anmelder skrev ” Når to mennesker på en lille scene med to mikrofoner og to stole formår at fylde det store hus med intenst nærvær, humor og en vis ydmyghed, så vidner det om format.

De to store kulturpersonligheder ramte plet i deres samtale-show, hvor de på den ene side gav stof til eftertanke, mens de på den anden side fik latteren til at buldre gennem det store hus gang på gang”. Ghita og Hannibal har et nært venskab gennem mange år, – det fornemmes tydeligt i deres intense samvær på scenen og deres kommunikation med publikum.

Entre 200 for voksne, 100 for børn, inklusiv kaffebord; sodavand og kage til børn.

Vi beder jer om at bruge online tilmelding og betaling

https://aabyskov.nemtilmeld.dk


Man kan også tilmelde sig pr mail

tilmeld@aabyskov-forsamlingshus.dk

evt. telefonisk/SMS til Preben på 2147 1488

Detaljer

Dato:
29 august
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
200kr
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Bestyrelsen

Sted

Åbyskov forsamlingshus
Åbyskovvej 39
Skårup, 5881 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 3048 2738