Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Et år uden Kim Larsen

30. september 2019 kl. 19:00 - 22:00

For mange danskere har Kim Larsen sat livet i musik. Han har mange gange skrevet en sang til livet: fra morgensange til aftenssange, fra glødende kærlig til de sorgfulde stunder eller fra den store verdenshistorie til den lille mands hverdagsliv.

Mange af os har historier, der knytter sig til en eller flere af hans sange. Gode sange giver minder, der varer ved og ved. Derfor er sang og musik så vigtig.

I løbet af et langt og meget produktivt musisk liv skabte Larsen sange om mange personlige ting – men også sange, der har et budskab eller en holdning og som vedkommer os alle.

I løbet af sangtimen vil vi synge både nogle af de kendte – men også nogle af de mindre kendte samt sange fra tidligere tiders store digtere, som han gjorde til sine egne. Teksterne vil også blive udlagt som digte eller debatindlæg.

Kim Larsen har skrevet melodier, enkle i deres form – men stærke i øret. Han kunne få så meget ud af meget lidt. Stor kunst og slagere kunne i Kim Larsens univers sagtens gå hånd i hånd.

Jesper Vognsgaard er bibliotekschef og musikskoleleder i Faaborg Midtfyn Kommune. Sideløbende er Jesper en aktiv vært for fællessangtimer. Den gode og vedkommende (fælles)sang ligger Jesper meget på hjerte. Begejstringen for fællessang stammer fra mange år på både efter- og højskoler, fra en gerning som forstander på hhv. Ollerup Efterskole – sang og musik, samt forstander på Engelsholm Højskole.

Tidligere var Jesper udøvende professionel musiker med saxofon som hovedinstrument.

Entre 125 for voksne, 40 for børn

Vi beder jer indtrængende om at bruge tilmelding og allerhelst online betaling på NemTilmeld.
På den måde kan de travle frivillige bruge deres kræfter på at lave en god oplevelse for jer i stedet for at bruge dem på administrative detaljer.

https://aabyskov.nemtilmeld.dk


Hvis du af en eller anden grund ikke kan købe dine billetter på NemTilmeld, kan du også tilmelde dig pr mail : tilmeld@aabyskov-forsamlingshus.dk

evt. telefonisk/SMS til Preben på 2147 1488

Detaljer

Dato:
30. september 2019
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Bestyrelsen

Sted

Åbyskov forsamlingshus
Åbyskovvej 39
Skårup, 5881 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 3048 2738