Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Fællesspisning med GuitarKaj

25 september kl. 18:00 - 21:00

200kr

Denne aften i forsamlingshuset er det første store fællesarrangement efter Danmark blev lukket ned.
Det er derfor en særlig aften, hvor vi har glædet os meget til at åbner huset for alle, der har lyst til at være sammen og bakke op om forsamlingshuset.

Der bydes på en 2 rettes menu med kylling og nye kartofler og som dessert disker vi op med en overraskelse.

Da det er en særlig aften skal der også underholdning til. Mange entertainere, musikere og skuespillere har meget at indhente, men efter nogen søgen fandt vi en, der kan underholde, sætte gang i en forsamling med musik og komik.
Kom og mød Bertel Abildgaard alias guitarKAJ fra 5xKaj som underholder med sang og musik for alle i et musikkomikalsk underholdningsshow.
Det er en spændende blanding af sang, musik og gode anekdoter om de sange han har valgt til lejligheden. Tilsat stand up komik for det voksne publikum med sjove replikker og gang i guitaren. Krydret med selvironi, parodier og gags i et humørfyldt tempo i god kontakt med sit publikum. Han har mange strenge at spille på, helt op til seks stykker af gangen. Han spiller kendte danske sange af populære kunstnere og egne sjove sange.
Opskriften for hans underholdning er: “Det skal være noget, der er sjovt, og sange man kan synge med på” eller kort sagt: Det skal være sjovt, ellers er det ikke morsomt.
Bertel har blandt andet en lang historie i revygenren, hvor han i flere år var skuespiller og direktør i Kerteminde Revyen, Græsted Revyen, Kolding Sommerrevy og medvirket som skuespiller i Nykøbing F. Revyen. Gå derfor ikke glip af en aften med mulighed for gode grin og ikke mindst hyggeligt samvær. Tag venner, bekendte og naboen med. Vi tror at mange trænger til et godt grin og en aften, hvor der kan slappes helt af.

Prisen for både spisning og underholdning er kun 200 kr.

Tilmeld nu, senest 20 September 2020

Vi beder jer indtrængende om at bruge tilmelding og allerhelst online betaling på NemTilmeld.
På den måde kan de travle frivillige bruge deres kræfter på at lave en god oplevelse for jer i stedet for at bruge dem på administrative detaljer.

https://aabyskov.nemtilmeld.dk


Hvis du af en eller anden grund ikke kan købe dine billetter på NemTilmeld, kan du også tilmelde dig pr mail : tilmeld@aabyskov-forsamlingshus.dk

evt. telefonisk/SMS til Christiane på tlf. 2761 0758

Detaljer

Dato:
25 september
Tidspunkt:
18:00 - 21:00
Pris:
200kr
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Støttegruppen

Sted

Åbyskov forsamlingshus
Åbyskovvej 39
Skårup, 5881 Danmark
Telefon:
+45 3048 2738