• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fangekoret synger

29 oktober kl. 12:30 - 16:00

250kr

Begivenhed Navigation

Det er lykkes os at få en aftale med Fangekoret om give koncert i Åbyskov Forsamlingshus søndag den 29. oktober, og det er: Eneste koncert på Fyn i efteråret 2017.

Koret har igennem mange år sunget for fulde huse i kirker rundt om i landet, kun sjældent andre steder, så det er helt specielt, at det er lykkedes at få en aftale i stand.

Om ”Fangekoret fra Vridsløselille”.

Fangekoret fra Vridsløselille Statsfængsel har sunget hver eneste søndag i fængselskirken med Louise Adrian siden 1994. I 2004 kastede de sig ud i at lave en CD med forskellige danske kunstnere. Projektet fik megen medieomtale og derefter blev der efterspørgsel efter Fangekoret også på den anden side af tremmerne.

Direktoratet for Kriminalforsorgen lavede særlige udgangsregler for korsangere i 2005 og siden da har Fangekoret sunget rundt i hele Danmark. Koret vokser hele tiden og nye får mulighed for at komme med ud og synge, når de begynder deres udgangsforløb. Desuden fortsætter de prøveløsladte efter endt afsoning. Man kan få udgange til at synge i koret, uanset hvor man afsoner og det er derfor ikke noget problem at Vridsløse Statsfængsel lukker i 2016. Louise fortsætter koraktiviteterne i andre fængsler.

Fangekoret har udgivet 8 CD’er og et par DVD’er Alle er produktioner, hvori korets medlemmer kommer til orde – synger deres egne sange og fortæller om oplevelser og tilværelsen på godt og ondt. Interesserede kan høre, se og købe udgivelserne på hjemmesiden www.fangekoret.dk. Det forventes at der ved koncerten kan købes nogle af udgivelserne.

Prisen for koncert og frokost er KUN
250 kr for voksne
150 kr for børn op til 14 år

Vi beder jer om at bruge online tilmelding