Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Frokostkoncert med Fangekoret

27. oktober 2019 kl. 13:00 - 17:00

Det er lykkes os igen at få en aftale med Fangekoret om give koncert i Åbyskov Forsamlingshus søndag den 27. oktober, og det er: Eneste koncert på Fyn i efteråret 2019.

Koret har igennem mange år sunget for fulde huse i kirker rundt om i landet, kun sjældent andre steder, så det er helt specielt, at det igen er lykkedes at få en aftale i stand.

Om ”Fangekoret fra Vridsløselille”.

Fangekoret fra Vridsløselille Statsfængsel har sunget hver eneste søndag i fængselskirken med Louise Adrian siden 1994. I 2004 kastede de sig ud i at lave en CD med forskellige danske kunstnere. Projektet fik megen medieomtale og derefter blev der stor interesse for Fangekoret uden for fængslet.

Direktoratet for Kriminalforsorgen lavede særlige udgangsregler for korsangere i 2005 og siden da har Fangekoret sunget rundt i hele Danmark. Koret vokser hele tiden og nye får mulighed for at komme med ud og synge, når de begynder deres udgangsforløb. Desuden fortsætter flere fra koret, at bruge det som et fristed efter endt afsoning. Man kan få udgange til at synge i koret, uanset hvor man afsoner og det er derfor ikke noget problem at Vridsløse Statsfængsel lukker i 2016. Louise fortsætter koraktiviteterne i andre fængsler.

Fangekoret har udgivet 8 CD’er og et par DVD’er. Alle er produktioner, hvori korets medlemmer kommer til orde – synger deres egne sange og fortæller om oplevelser og tilværelsen på godt og ondt. Interesserede kan høre, se og købe udgivelserne på hjemmesiden www.fangekoret.dk. Det forventes at der ved koncerten kan købes nogle af udgivelserne.

Prisen for koncert og frokost er KUN
250 kr for voksne
100 kr for børn op til 14 år

Tilmeld nu, senest 24 Oktober

Vi beder jer indtrængende om at bruge tilmelding og allerhelst online betaling på NemTilmeld.
På den måde kan de travle frivillige bruge deres kræfter på at lave en god oplevelse for jer i stedet for at bruge dem på administrative detaljer.

https://aabyskov.nemtilmeld.dk


Hvis du af en eller anden grund ikke kan købe dine billetter på NemTilmeld, kan du også tilmelde dig pr mail : tilmeld@aabyskov-forsamlingshus.dk

evt. telefonisk/SMS til Preben på 2147 1488

Detaljer

Dato:
27. oktober 2019
Tidspunkt:
13:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Bestyrelsen

Sted

Åbyskov forsamlingshus
Åbyskovvej 39
Skårup, 5881 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 3048 2738