Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Julefrokost med John Mogensen Jam

28 november kl. 18:00 - 23:59

295 kr

Mød op og vær med til et brag af en julefrokost i Åbyskov forsamlingshus.
– en aften med mere tradition end fornyelse

Der serveres en stor og lækker julebuffet med

2 slags sild med karrysalat, æg og tomat, fiskefilet, rejesalat, røget laks med sennepsdressing, andebryst med æbler og svesker, julemedister med rødkål, leverpostej med bacon og champignon.
Buffeten afsluttes med en lækker osteanretning og frugtsalat.

Øl, snaps og spiritus til absolut rimelige priser.


Det bedste John Mogensen kopiband på Fyn – “John Mogensen Jam ” – spiller fra kl 20 til midnat – så der er garanti for syng-med sange og at få en svingom.

John Mogensen Jam – er musikere med mere end 1000 jobs bag sig! Bandet er velspillende og har overskud til små fortællinger imellem sangene.
De røde seler samt det flotte skæg er naturligvis også en del af bandets image – så tankerne ledes hen på John Mogensen.
De største John Mogensen hits – “2 mennesker på en strand” – “Ensomhedens gade nr 9” – “Så længe jeg lever” osv. er alle på setlisten. Bandet skiller sig ud ved at have en dygtig forsanger, som er ”gammel” revy skuespiller/musiker og har stået på scenen siden hans unge dage.

Tilmeld nu, senest 23 November

Vi beder jer indtrængende om at bruge tilmelding og allerhelst online betaling på NemTilmeld.
På den måde kan de travle frivillige bruge deres kræfter på at lave en god oplevelse for jer i stedet for at bruge dem på administrative detaljer.

https://aabyskov.nemtilmeld.dk


Hvis du af en eller anden grund ikke kan købe dine billetter på NemTilmeld, kan du også tilmelde dig pr mail : tilmeld@aabyskov-forsamlingshus.dk

 

Detaljer

Dato:
28 november
Tidspunkt:
18:00 - 23:59
Pris:
295 kr
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Bestyrelsen

Sted

Åbyskov forsamlingshus
Åbyskovvej 39
Skårup, 5881 Danmark
Telefon:
+45 3048 2738