Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Juletræsfest

22 december kl. 18:00 - 21:00

50kr

Det er sikkert og vist,
der er juletræsfest.

Igen i år afholder Åbyskov Forsamlingshus den traditionelle juletræsfest, hvor børn, forældre og bedsteforældre er hjertelig velkomne.

Arrangementet er helt i nissernes tegn. Vi håber, at alle vil tage en nissehue på, og vi starter med – på bedste nissebandevis – at servere dejlig risengrød med smørklat og kanel til alle. Der er naturligvis saftevand til.

Når vi har spist, danser vi om juletræet og synger nogle af julens sange, leger sanglege og hygger os sammen. Når vi er færdige med at danse er der kaffe, saftevand og julegodter til alle.
Julemanden kommer selvfølgelig på besøg og deler godteposer ud til børnene.
Der sælges amerikansk lotteri, og der vil være så mange børnegaver/gevinster, at vi håber alle børn får en julegave med hjem.

Det koster 50 kr. for både børn og voksne at være med til denne hyggelige aften – og det er selvfølgelig inkl. mad, drikke og godteposer.

Vi beder jer indtrængende om at bruge tilmelding og allerhelst online betaling på NemTilmeld.
På den måde kan de travle frivillige bruge deres kræfter på at lave en god oplevelse for jer i stedet for at bruge dem på administrative detaljer.

https://aabyskov.nemtilmeld.dk


Hvis du af en eller anden grund ikke kan købe dine billetter på NemTilmeld, kan du også tilmelde dig pr mail : tilmeld@aabyskov-forsamlingshus.dk

evt. telefonisk/SMS til Elin på  5150 9455

Detaljer

Dato:
22 december
Tidspunkt:
18:00 - 21:00
Pris:
50kr
Begivenhed Kategori:

Sted

Åbyskov forsamlingshus
Åbyskovvej 39
Skårup, 5881 Danmark
Telefon:
+45 3048 2738

Arrangør

Bestyrelsen