Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Støttefest med John Mogensen Jam

20 marts kl. 19:00 - 23:59

250kr

Mød op og vær med til et brag af en fest i vores fælles forsamlingshus.

Det bliver en aften med lækker mad (bl.a. ribeyesteaks) og mulighed for dans til et af de allerbedste John Mogensen kopibands.

Formålet er helt klart! Samle penge ind til forsamlingshuset.  Der er mange opgaver, der venter på at blive udført, men det forudsætter at der er økonomi til.

Som sidste år bliver der amerikansk lotteri med flotte gevinster skænket af lokale venner af Huset. (Har du lyst til at bidrage med en gevinst til lotteriet, så sms til Elin Boss tlf 5150 9455 – alle former for gevinster modtages med tak)

Musikken er noget af en oplevelse som i kan se frem til:

John Mogensen Jam – er musikere med mere end 1000 jobs bag sig! Bandet er velspillende og har overskud til små fortællinger imellem sangene.
De røde seler samt det flotte skæg er naturligvis også en del af bandets image – så tankerne ledes hen på John Mogensen.
De største John Mogensen hits – “2 mennesker på en strand” – “Ensomhedens gade nr 9” – “Så længe jeg lever” osv. er alle på setlisten. Bandet skiller sig ud ved at have en dygtig forsanger, som er ”gammel” revy skuespiller/musiker og har stået på scenen siden hans unge dage.
Der er garanti for syng-med sange og få en svingom til alle de gode sange, som John Mogensen JAM spiller.

Tilmeld nu, senest 15 marts

Vi beder jer indtrængende om at bruge online tilmelding og allerhelst online betaling.
På den måde kan de travle frivillige bruge deres kræfter på at lave en god oplevelse for jer i stedet for at bruge dem på administrative detaljer.

https://aabyskov.nemtilmeld.dk


Man kan også tilmelde sig pr mail

tilmeld@aabyskov-forsamlingshus.dk

 

Detaljer

Dato:
20 marts
Tidspunkt:
19:00 - 23:59
Pris:
250kr
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Åbyskov forsamlingshus
Åbyskovvej 39
Skårup, 5881 Danmark
Telefon:
+45 3048 2738

Arrangør

Bestyrelsen