Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tarteletaften

15. maj 2019 kl. 18:00 - 23:00

Onsdag 15 Maj 2019 kl 18:00
…inviterer støttegruppen igen til fællesspisning, hvor hovedretten er tarteletter med forskelligt fyld.

Tarteletter er en betegnelse, som stammer fra det franske ord tartelette, som betyder “lille tærte”. I Frankrig tilberedes disse typisk med frugter og lignende og anvendes til desserter eller som mellemmåltider. I Danmark er forskellige former for kødfyld mere udbredte.

Sagt om tarteletten af den kendte danske kok Henrik Boserup: “Min gode ven Søren Gericke og jeg kunne godt finde på at åbne en tarteletrestaurant. Jeg synes, det er stærkt, at nogen tager tarteletten op igen. Den kan jo det samme som en burger – man kan få det hele i en mundfuld. Tarteletten er en container, hvor man kan have en lille lækkerbisken i.”

Så kære venner – kom til Åbyskov Forsamlingshus og nyd de lækkerbiskener der serveres – en onsdag aften hvor man så ikke behøver at lave mad – og kan nyde det sammen med naboer og bekendte.

Vi ses!

Pris for denne aften

Prisen er denne gang sat meget familievenligt: KUN 60 kr for voksne og 25 kr for børn. Tilmelding snarest og senest 12 Maj.

Vi beder jer indtrængende om at bruge tilmelding og allerhelst online betaling på NemTilmeld.
På den måde kan de travle frivillige bruge deres kræfter på at lave en god oplevelse for jer i stedet for at bruge dem på administrative detaljer.

https://aabyskov.nemtilmeld.dk


Hvis du af en eller anden grund ikke kan købe dine billetter på NemTilmeld, kan du også tilmelde dig pr mail : tilmeld@aabyskov-forsamlingshus.dk

 evt. telefonisk/SMS til  Gitte på 3035 1557

 

Detaljer

Dato:
15. maj 2019
Tidspunkt:
18:00 - 23:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Støttegruppen

Sted

Åbyskov forsamlingshus
Åbyskovvej 39
Skårup, 5881 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 3048 2738